Az elmúlt tíz év tapasztalatai szerint kicsik és nagyok szívesen töltik el október első hétvégéjét az Orfűi Tökfesztiválon. Bízunk benne, hogy idén is sok kis lurkó kacaja tölti meg élettel a panzió udvarát. Persze, gondoltunk a felnőttekre is, akik hangulatos zene mellett vásárolhatnak finom helyi termékeket, ötletes és egyedi kézműves ajándékokat. Az anyukáknak sem kell otthon időzni a konyhában, kedvező áron választhat az egész család a tökös ételekből összeállított menüsorból. Addig is kedvcsinálóként szeretettel ajánljuk figyelmébe a honlapunkon található tökös recepteket.
A kicsik nagy kedvencei a görgős csúszda, a “bio” körhinta és a vízibomba – céltábla is felállításra kerül a Tökfesztiválon, de ügyeskedhetünk a Míves Mag Műhely kézműveseivel, és aki szeretne lóra pattanni, azt megvendégeljük egy futószáras lovaglásra is.
Bár a Tökfesztivál első napja a rendezvény főprogramja, de a második napon finom tökös ételek várják a a látogatókat a Kistó Étteremnél. A gyerekek elidőzhetnek a kisállat-simogatónál és a görgős csúszdán. A helyi termék és kézműves piac standjainál pedig ékszerek, mézeskalácsok, textiltermékek, gyermekeknek készült kedves apróságok, sajtok, szörpök, lekvárok, hidegen sajtolt olajok, kézműves szappanok közül válogathatnunk.
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK A X. ORFŰI TÖKFESZTIVÁLRA, ORFŰ SZÍNES, VARÁZSLATOS, NYUGODT KÖRNYEZETÉBEN!