Projektek

 

A részletes beszámolókért kérjük, kattintson az almenü-pontokba!

(1) 2013-2015 között: TÁMOP-2.4.3.D.2.-13/1 -2013-0055   Címe: „Zöld-Aktív Szociális Szövetkezet tevékenységének a fejlesztése”

A projekt célja a szociális gazdaság egy új szereplőjének, a Zöld-Aktív Szociális Szövetkezetnek a beindítása, megerősítése azért, hogy egy átmeneti időszakot követően stabil gazdasági szereplőként biztos megélhetést nyújtson minimum 10 család számára. Az orfűi turisztikai desztináció területén (Orfű, Abaliget, Kovácsszénája, Husztót településeken) nincs lehetőségük a közfoglalkoztatásból kikerült munkavállalóknak elhelyezkedni az elsődleges munkaerő piacon. Fő célunk ezért az, hogy elsősorban az ő számukra tartós foglalkoztatási lehetőséget biztosítsunk. A tervezett 10 munkahellyel a szövetkezet a desztináció egyik legnagyobb foglalkoztatója lesz, az orfűi önkormányzat mellett.

Tovább>>>

(2) 2015. év: ERASMUS+ Ifjúsági Csere program: “Az ifjúsági szociális munka európai dimenziói” (2015-1-HU02-KA105-000823)

A projekt célja a fiatalok munkaerő-piaci helyzetének segítése a non-formális tanulás eszközeivel elsajátított új kompetenciák  révén. A program során fejleszteni kívántuk a fiatalok vállalkozói gondolkodásmódját, valamint felhívni a figyelmüket a nemzetközi kapcsolatok – ezáltal a nemzetközi tapasztalatszerzés fontosságára és egyben lehetőségére.

Tovább>>>

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × 2 =