Program időpontja: 2014.06.28.
Helyszín: Orfű, Petőfi u. 3.

A Zöld-Aktív Szociális Szövetkezet idei nyári lángossütő versenye egy olyan hagyományt teremtő program volt, ahol a TÁMOP projektünkben foglalkoztatott munkavállalók és családtagjaik megismerkedhetnek, és egy jó hangulatú napot tölthetnek el egymással. Lángos-recepttel szinte minden család rendelkezik, a lángos-sütésben pedig kicsik és nagyon is összemérhetik tudásukat. Ehhez hasonló élmények azok, amelyek megkülönböztetik a hagyományos „céges” rendezvényeket a közösségalakító, jó munkatársi kapcsolatokat megalapozó eseményektől.
A rendezvényen keresztül kívánunk bemutatni, hogy a 2013. novemberében elindult projekt 11 alkalmazottja összefogásán és közösségi munkáján mekkora mértékben függ a szövetkezet jelene és jövője.
Terveink szerint további 1, vagy 2 közösségépítő családi napot rendezünk majd abból a célból, hogy fél-egy évente ne csak a formális keretek között találkozhassanak a dolgozók. A programok összeállításánál figyelembe vennénk a falu helyi sajátosságait, így egy, a tó környékén megtartott családi sportnapot, és/vagy egy közösségi disznóvágást tervezünk még. Fontosnak tartjuk, hogy ezeken a programokon már a családtagok, és elsősorban a gyerekek is szerepet kapjanak, mert csak így lehet az összetartó munkahelyi közösség élményét megismertetni velük.
A mai lángossütő-verseny résztvevői nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a vetélkedésbe, és az azt követő elmaradhatatlan kóstolásba, estig tartó játékba, beszélgetésbe. A rendezvény sikere arra mutat rá, hogy igenis fontos mérföldkövei ezek a csapatalkotó rendezvények a szövetkezet mindennapi életében.

További fotók a rendezvényről>>>