Éden Gasztofesztivál beszámoló

EDEN Ízei Gasztrofesztivál néven került megrendezésre szeptember 16-17-én a kétnapos rendezvény Orfűn a Tekeresi Lovaspanzióban. Az EDEN (European Destinations of Excellence) pályázatot az Európai Unió kezdeményezte. A személetformáló rendezvényen a Zöld Aktív Szociális Szövetkezet a környezettudatosságot, a fenntartható fejlődést propagálta a helyi, természetes alapanyagokból készült ételeivel. Az ételek nemcsak helyi alapanyagokból, helyi munkaerővel készültek, de céljuk volt a helyi specialitások, ízek megkedveltetése is. Célunkat elértük, mivel a rendezvényre nagy számban kilátogatók szívesen kóstolták a sós, édes falatkákat, langallot, vagy a kiadós ételeinket is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat + kettő =